Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη-χρυσάφι για την Ιντερ (3-1), άστραψε και βρόντηξε η Ρεάλ (0-5) - Δείτε τα γκολ

Νίκη-χρυσάφι για την Ιντερ (3-1), άστραψε και βρόντηξε η Ρεάλ (0-5) – Δείτε τα γκολ

Χαμός στον 4ο όμιλο – Η Ιντερ έκανε σεφτέ στις νίκες, επικρατώντας με 3-1 της Σέριφ Τίρασπολ στο Μιλάνο και έφτασε τους 4 βαθμούς, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε στην Ουκρανία την Σαχτάρ με 5-0 και με 6 πόντους έπιασε στην κορυφή τους Μολδαβούς.

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League πέτυχε η Ιντερ, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Σέριφ Τίρασπολ με 3-1, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης αντέδρασε μετά την ήττα – σοκ από τους Μολδαβούς και διέλυσε στην Ουκρανία με 5-0 την Σαχτάρ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων.

Οι Ιταλοί, οι οποίοι χρειάστηκαν τρεις αγωνιστικές για να κάνουν… σεφτέ στη φετινή διοργάνωση, έφτασαν τους 4 βαθμούς και ανέβηκαν στην τρίτη θέση του 4ου ομίλου, ενώ η Βασίλισσα έφτασε τους 6 και έπιασε στην πρώτη θέση την Σερίφ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο αποψινό παιχνίδι της Σέριφ με την Ιντερ, δεν αγωνίστηκε ο Αθανασιάδης, ενώ ο Κολοβός αγωνίστηκε βασικός και έγινε αλλαγή στο 84’.

Επιτέλους… νίκη για την Ιντερ

Με μοναδικό στόχο το τρίποντο της νίκης παρατάχθηκε η Ιντερ στο αποψινό παιχνίδι με την Σέριφ, με την ομάδα του Ιντζάγκι να πετυχαίνει τελικά τον στόχο της. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησαν στο 11’ με τον Τζέκο, αλλά ο Βόσνιος στράικερ δεν κατάφερε να σκοράρει.

Όπως και στο 17’, με την Ιντερ να χάνει τρεις ακόμα ευκαιρίες, στο 18’ με τον Πέρισιτς, στο 28’ με τον Ντάμφρις και στο 33’ με τον Ντιμάρκο. Στο 38’ τελικά η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς, με τον Τζέκο να ανοίγει το σκορ.

Ο Ντιμάρκο εκτέλεσε το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι Νερατζούρι, ο Βιντάλ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Τζέκο με βολέ έκανε το 1-0 για την Ιντερ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι μπροστά στο σκορ.

Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου η Σέριφ κατάφερε από το… πουθενά να ισοφαρίσει με την υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Τιλ, αλλά η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόνο για λίγα λεπτά. Μετά το 1-1 η Ιντερ πίεση και στο 58’ ο Βιδάλ έκανε το 2-1 για τους Νερατζούρι, με τον Ντε Φράι στο 68’ να κάνει ωραία κίνηση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1. Το γκολ του Ολλανδού έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα της Σέριφ και σφράγισε τη νίκη για την Ιντερ.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντάμφρις, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ντιμάρκο(53′ Μπαστόνι), Βιδάλ(75′ Γκαλιαρντίνι), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς(85′ Σένσι), Πέρισιτς(85′ Κολάροφ), Τζέκο(75′ Σάντσες), Λαουτάρο Μαρτίνες

ΣΕΡΙΦ: Τσελέαντνιτς, Αρμπολέδα, Κριστιάνο, Άντο(75′ Νικόλοφ), Μπρούνο, Ντουλάντο, Τιλ, Κολοβός(84′ Κογιοκάρου), Κοστάντζα, Καστανιέδα(46′ Ράντελιτς), Τραορέ(90′ Κογιοκάρι)

Ανετη και ωραία η Ρεάλ

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Ρεάλ Μαδρίτης το παιχνίδι με την Σαχτάρ, με τη Βασίλισσα να διαλύει τους Ουκρανούς με 5-0. Οι Ισπανοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν από την αρχή τις… άγριες διαθέσεις τους, δημιουργώντας συνεχόμενες ευκαιρίες.

Στο 3’ με τον Μπενζεμά, στο 4’ με τον Κρόος και στο 6’ με τον Βινίσιους. Στο 30’ ο Κρόος απείλησε ξανά με μακρινό σουτ και στο 33’ τον… μιμήθηκε ο Μπενζεμά. Τελικά στο 37’ η Ρεάλ βρήκε το γκολ που έψαχνε. Ο Λουκας Βάσκεθ έκανε την σέντρα και ο Κριβτσόβ άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σαχτάρ βγήκε μαζικά στην επίθεση και το πλήρωσε ακριβά. Στο 51’ ο Μόντριτς έδωσε πάσα πάρε – βάλε στον Βινίσιους και αυτός έκανε το 2-0 για τη Ρεάλ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Βασίλισσας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Βινίσιους πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, βρέθηκε απέναντι στον Τρούμπιν και με υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Σαχτάρ.

Στο 64’ η Βασίλισσα σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με τον Ροντρίγκο, ο οποίος συνεργάστηκε ωραία με τον Βινίσιους και με δυνατό σουτ έκανε το 4-0. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Μπενζεμά έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΣΑΧΤΑΡ: Τρούμπιν, Ντοντό, Μάρλον, Κριβτσόβ, Σόλομον(46′ Μάρλος), Τετέ(46′ Μάρκος Αντόνιο), Άλαν Πάτρικ(79′ Στεπανένκο), Μαϊκόν, Ισμαΐλι(71′ Μούντρικ), Πεδρίνιο, Φερνάντο(71′ Κορνιλένκο)

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Μεντί(69′ Μαρσέλο), Μιλιτάο(87′ Βαγιέχο), Αλάμπα, Λούκας Βάσκεθ, Μόντριτς(77′ Καμαβίνγκα), Κασεμίρο, Κρόος(77′ Βαλβέρδε), Βινίσιους, Ροδρίγο(77′ Ασένσιο), Μπενζεμά.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Ίντερ-Σέριφ 3-1
(34′ Τζέκο, 58′ Βιδάλ, 67′ Ντε Φράι – 52′ Τιλ)

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-5
(37′ αυτ. Κριβτσόβ, 51′, 56′ Βινίσιους, 65′ Ροδρίγο, 91′ Μπενζεμά)

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

Σέριφ 6 β. (5-4)
Ρεάλ Μαδρίτης 6 β. (7-2)
Ίντερ 4 β. (3-2)
Σαχτάρ Ντόνετσκ 1 β. (0-7)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:

Τρίτη 3 Νοεμβρίου

Ρεάλ Μαδρίτης-Σαχτάρ Ντόνετσκ (19:45)
Σέριφ-Ίντερ (22:00)

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024