Λέσβος – Κόντρες αυτοκινήτων σχεδόν κάθε εβδομάδα – Πώς διοργανώνονται [εικόνες]
Το κάλεσμα και η συνεννόηση γίνεται μέσα από τα Social Media
Κόντρες, επιδείξεις, φτιαγμένα αυτοκίνητα, ηχεία να παίζουν μουσική ανάλογη και σκηνικό που παραπέμπει σε Λιμανάκια Βουλιαγμένης…
Μια μόδα που κρατά δεκαετίες πίσω και είναι πιο επίκαιρη από ποτέ τα τελευταία χρόνια με την σημερινή νεολαία να «σπρώχνεται» περισσότερο από ποτέ σε τέτοιου είδους καταστάσεις από τα λεγόμενα «πρότυπα» της εποχής.
Και αν όλα αυτά φαντάζουν μακρινά για την Λέσβο, μάλλον θα εκπλαγείτε. Γιατί κόντρες και επιδείξεις με «φτιαγμένα» αυτοκίνητα γίνονται και στο νησί της Σαπφους και μάλιστα συχνά.
Πώς διοργανώνονται
Το κάλεσμα και η συνεννόηση γίνεται μέσα από τα Social Media. Έτσι κάθε Κυριακή σχεδόν, δεκάδες νεαροί συγκεντρώνονται σε δρόμους με μεγάλη ευθεία, είτε στην διασταύρωση της Πηγής, της Ευρειακής, είτε προς Αγιάσο είτε προς Πολιχνίτο, μαρσάρουν, κάνουν επίδειξη του πόσο «φτιαγμένα» είναι τα αμάξια τους, κάνουν κόντρες για να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι οδηγοί και πιο γρήγοροι και παίζουν μεταξύ ζωής και θανάτου.
Υπό τους ήχους τραγουδιών του Mad Clip και άλλων ιδίας μουσικής απόχρωσης, ρισκάρουν την ίδια τους την ζωή, θέτοντας σε κίνδυνο και τις ζωές άλλων, είτε όσων βρίσκονται εκεί ως θεατές, είτε οδηγών που απλά θα τύχει να περνάνε από το σημείο έχοντας άγνοια του τη συμβαίνει.
Σε όλα αυτά που γίνονται δημόσια και με πολύ.. θόρυβο μάλιστα, η ελληνική αστυνομία απουσιάζει και απουσιάζει προκλητικά. Και αυτό γιατί δεν γίνεται να συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις εδώ και μήνες κάθε εβδομάδα και να μην έχει πάρει χαμπάρι κανείς από την αστυνομία ούτε να έχει ακούσει.
Πιθανόν το όλο θέμα θα ανακινηθεί όταν υπάρξει κάποιο σοβαρό τροχαίο και κάποιος έμμεσα ή άμεσα εμπλεκόμενος χάσει την ζωή του.
Τότε όμως θα είναι αργά για οτιδήποτε…
- «Άρτεμις II»: Οι αστροναύτες μιλούν για την αποστολή, τη θέα της γης από ψηλά και τα… διαστημικά υδραυλικά
- Ο Νίμπο θέλει Μπαρτσελόνα και πληρώνει το buy out στην Αρμάνι!
- Ζωγράφου: Απολογείται σήμερα ο 54χρονος – Τα αίτια θανάτου μητέρας-κόρης παραμένουν απροσδιόριστα
- Κίνηση: Μεγάλη ταλαιπωρία στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς, την Μπαρτσελόνα και τον Πασκουάλ
- Ταλέντα στην Ελλάδα: To παροδικό φαινόμενο της κρίσης που τείνει να γίνει δομική πρόκληση
- Στη σκιά του πολέμου στο Ιράν – Η Ουκρανία απέναντι στην εαρινή επίθεση της Ρωσίας
- Το χειρότερο σχόλιο που έχει ακούσει η Λίλι Ράινχαρτ από έναν άνδρα σκηνοθέτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442