Δραματικό ήταν το φινάλε του χθεσινού (15/10) επεισοδίου του Bachelor. Ως είθισται την Παρασκευή υπάρχει αποχώρηση, με τον Αλέξη Παππά να καλείται να αποφασίσει ποια κοπέλα θα πει «αντίο» στο ριάλιτι.
Έτσι και έγινε…
Ο ηθοποιός έχοντας στα χέρια του τα κόκκινα τριαντάφυλλα ξεκίνησε την Τελετή των Ρόδων ανακοινώνοντας τα ονόματα των κοριτσιών που παραμένουν στη βίλα.
Για το τέλος άφησε την Φένια και τη Νατάσα. Εκείνη τελικά που αποχώρησε από το σπίτι του Bachelor ήταν η δεύτερη, μετά την απόφαση του Αλέξη Παππά να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στη νεαρή.
Ωστόσο, λίγο πριν αποχωρήσει, η Νατάσα εξέφρασε μία επθυμία της, στο άκουσμα της οποίας η Ιζαμπέλλα κατέρρευσε.
«Από όλες αυτές θέλω να διαλέξεις την Ιζαμπέλα. Το΄ χει, το εννοώ», είπε στον Αλέξη, με τη φίλη της να ξεσπά σε δάκρυα συγκίνησης.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.