Ο Σφιντέρσκι «πάγωσε» τους Αλβανούς που απάντησαν με «βροχή» από μπουκάλια
Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε στο 77ο λεπτό του ματς κόντρα στην Αλβανία με το ματς να διακόπτεται σε εκείνο το σημείο λόγω ρίψης αντικειμένων από τους γηπεδούχους.
Ο Κάρολ Σφιντέρσκι σκόραρε στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης της Αλβανίας με την Πολωνία κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του, με τους γηπεδούχους να απαντούν με «βροχή» από αντικείμενα.
Το παιχνίδι διεκόπη σε εκείνο το λεπτό με τους Πολωνούς να φεύγουν για τα αποδυτήρια.
Με τον Άνταμ Μοκόκα σκοράρει στο φινάλε του ματς η Μπουργκ επικράτησε της Μπεσίκτας με 73-71, κατακτώντας το EuroCup κι εξασφαλίζοντας συμμετοχή στην επόμενη Euroleague.
Με τον Βεζένκοφ να σημειώνει 20 πόντους κι ακόμη τέσσερις παίκτες του να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, ο Ολυμπιακός... πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και συνέτριψε τη Μονακό στο πρώτο ματς του ΣΕΦ.
Σχετικά εύκολα έφτασε στην πρώτη νίκη της επί της Ζαλγκίρις Κάουνας, η Φενερμπαχτσέ επικρατώντας με 89-78 στην Πόλη. Πρώτος σκόρερ ο Μπιμπέροβιτς με 26 πόντους, καταλυτικός και ο Χόρτον-Τάκερ με 15.