«Ναι» από ΚΙΝΑΛ σε πρόταση της ΝΔ για διεύρυνση της εξεταστικής του ΣΥΡΙΖΑ
«Θα στηρίξουμε την πρόταση της Εξεταστικής Επιτροπής που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι προφανές -στο πλαίσιο των ίδιων αρχών- ότι θα στηρίξουμε και κάθε σχετική με το θέμα πρόταση, που θα κατατεθεί από άλλα κόμματα» αναφέρει το ΚΙΝΑΛ στο φόντο των σεναρίων για κατάθεση πρότασης από ΝΔ για διεύρυνση της έρευνας της εξεταστικής από το 2015
Όπως στηρίζει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή έτσι θα στηρίξει και οποιαδήποτε πρόταση για διεύρυνση του πεδίου έρευνας αυτής της εξεταστικής διαμηνύει η Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή τις πληροφορίες για την κατάθεση σχετικής πρότασης από τη ΝΔ.
Θα στηρίξει κάθε σχετική πρόταση
Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ τονίζει:
«Για την παράταξή μας σε θέματα διαφάνειας στο δημόσιο βίο δεν υπήρξαν και δεν υπάρχουν διλήμματα.
»Είναι πάγια και αδιαπραγμάτευτη η θέση μας «όλα στο φως για τους πάντες και τα πάντα, χωρίς αστερίσκους και επιλεκτικούς αποκλεισμούς».
»Γι’ αυτό και θα στηρίξουμε την πρόταση της Εξεταστικής Επιτροπής που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι προφανές -στο πλαίσιο των ίδιων αρχών- ότι θα στηρίξουμε και κάθε σχετική με το θέμα πρόταση, που θα κατατεθεί από άλλα κόμματα.
»Σε κάθε περίπτωση η στάση μας θα συγκεκριμενοποιηθεί σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας».
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο Άρης – ΑΕΚ (pic)
- Άρης – ΑΕΚ 1-1: Αλλοίωση στο Βικελίδης…
- Πότε αλλάζει ο τρόπος πληρωμής ενοικίων – Τι θα ισχύει
- «Χειρουργείο» του Νορβηγού Σάγκι υπέρ της ΑΕΚ (vid)
- Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα από τον Δήμο Ηρακλείου για τους αστέγους εν όψει ψύχους
- Η Πάμελα Άντερσον αντλεί έμπνευση από τις παλιές κωμωδίες και την Ζαν Μορό
- Το δύσκολο «παζάρι» για την ΚΑΠ
- Στριμωγμένος στην «γωνία του ρινγκ» ο Τόμας Φρανκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/mika-baumeister-jusdwg_T0dU-unsplash-315x220.jpg)




























![O Ιρανός ΥΠΕΞ Αραγκτσί ανήρτησε δολοφονίες αστυνομικών και αναρωτήθηκε αν οι ΗΠΑ θα το ανέχονταν [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/iran-killed-cop-315x220.jpg)







![Ράλι στα ακίνητα – Οι ακριβές και φθηνές περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-1-315x220.jpg)






![Ρωσία: Τρεις πλατφόρμες γεώτρησης χτυπήθηκαν από την Ουκρανία – Πόσο έχει πέσει η παραγωγή αργού της Μόσχας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/maria-lupan-hy97yy3e03A-unsplash-1-1-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442