Τελικά ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση του «Εκατομμυριούχου», παρά το γεγονός ότι το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το επικρατέστερο και το σχεδόν σίγουρο το ρεπορτάζ λέει πως τίποτα ακόμα δεν είναι βέβαιο.
«Είμαι πολύ κουρασμένος αλλά με ευχαριστεί. Το απολαμβάνω», είπε στην κάμερα του Happy Day, στο περιθώριο των γυρισμάτων του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και συνέχισε:
«Δεν ξέρω πόσοι μνηστήρες προέκυψαν για τον “Εκατομμυριούχο”. Το ξέθαψα το παιχνίδι αυτό για να εξηγήσω ότι θέλω πολύ να το κάνω. Το έχω μέσα στο μυαλό μου ότι θα ήθελα να συμβεί. Δεν ήταν να γίνουν όλα τα παιχνίδια τώρα. Δεν θα γινόταν τώρα και το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και ο “Εκατομμυριούχος”. Εγώ θεωρούσα ότι στα τρία χρόνια που θα είμαι στον ΑΝΤ1, με το συμβόλαιό μου, είχα βάλει μέσα, ότι θα ήθελα αυτά τα δύο προγράμματα αν γίνουν στην Ελλάδα να έχω μια οψιόν… Η συζήτηση έχει μείνει στο ότι θα το παρουσιάσω»
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας