Κομμάτι του σκηνικού στο Θέατρο Μπολσόι της Μόσχας κατέρρευσε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας ηθοποιός που βρισκόταν στη σκηνή.
«Κομμάτι του σκηνικού έπεσε και σκότωσε τον άνθρωπο κατά τη διάρκεια της παράστασης στο Θέατρο Μπολσόι» δήλωσε πηγή στο Sputnik.
Χρήστες των social media ανέφεραν ότι το τραγικό συμβάν σημειώθηκε ενώ ανέβαινε η όπερα Σάντκο, ενώ οι θεατές οδηγήθηκαν προς τις εξόδους.
Ήδη η Ρωσική Επιτροπή Ερευνών έχει αρχίσει προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο του 37χρονου ηθοποιού, όπως ανακοίνωσε η υψηλόβαθμη αξιωματούχος Γιούλια Ιβάνοβα.
Η διοίκηση του θεάτρου επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός σκοτώθηκε κατά την αλλαγή του σκηνικού, ενώ όπως διευκρινίστηκε ο άτυχος άνδρας ήταν κομπάρσος. Η παράσταση διακόπηκε άμεσα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας