Γεννημένος στη Νίσυρο, ο κ. Κατσιματίδης βρίσκεται στην 310η θέση της λίστας με περιουσία που αγγίζει τα 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια.
Ο όμιλός του περιλαμβάνει βενζινάδικα και εταιρείες real estate, καθώς και την αλυσίδα σουπερμάρκετ στη Νέα Υόρκη, με το όνομα Gristedes.
Ποιος είναι
Ο κ. Κατσιματίδης μετακόμισε με την οικογένειά του από την Ελλάδα στη Νέα Υόρκη όταν ήταν βρέφος και μεγάλωσε σε ένα διαμέρισμα στο Χάρλεμ.
Εργάστηκε ως υπάλληλος σε παντοπωλείο, ενώ φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, αλλά εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο όταν του δόθηκε η ευκαιρία να αποκτήσει ένα μέρος του καταστήματος όπου εργαζόταν.
Άνοιξε το δικό του παντοπωλείο το 1969 και είχε 10 καταστήματα Red Apple μέχρι την ηλικία των 25 ετών.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας