Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σταματίνα Τσιμτσιλή - «Με την Ελεονώρα Μελέτη υπάρχει μια ευγενής άμιλλα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Με την Ελεονώρα Μελέτη υπάρχει μια ευγενής άμιλλα»

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πρωινή ζώνη και στις ανταγωνιστικές εκπομπές

Στα παρασκήνια της εκπομπής Happy Day που συνεχίζεται με επιτυχία για 9η χρονιά στον Alpha βρέθηκε η κάμερα του okmag.gr. Εκεί συναντήσαμε χαμογελαστή και πάντα κεφάτη τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που μας μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τον ανταγωνισμό, τα νούμερα της τηλεθέασης, αλλά και τη ζωή με τρία παιδιά στο σπίτι.

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαι με μια ομάδα με την οποία περνάω πολύ καλά και στο γραφείο και στην εκπομπή. Είμαι σε ένα περιβάλλον που αγαπώ. Σε μια ζώνη που αγαπώ».

Η εκπομπή Happy Day από τις πρώτες εβδομάδες προβολής σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, πώς νιώθει η ομάδα της Σταματίνας γι’ αυτό;

«Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για νούμερα. Υπάρχει μια τάση που μας κάνει χαρούμενους, ότι ο κόσμος παραμένει στο Happy Day. Σίγουρα ο κόσμος θα γυρίσει, θα δει και τις άλλες εκπομπές, θα δει και την εκπομπή της Ελεονώρας, θα δει και τις ενημερωτικές εκπομπές, όταν υπάρχουν θέματα επικαιρότητας και νομίζω είναι πολύ νωρίς να πούμε ότι υπάρχουν ξεκάθαρες τάσεις. Είμαστε εδώ, τα παρακολουθούμε και υπάρχει χώρος για όλους».

Φέτος, μάλιστα η εκπομπή της Σταματίνας έχει απέναντί της τη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα». Υπάρχει ευγενής άμιλλα ανάμεσά τους;

«Από τη δική μου πλευρά σίγουρα υπάρχει ευγενής άμιλλα. Και έχω την εντύπωση ότι υπάρχει και από την άλλη πλευρά γιατί είμαστε χρόνια στον χώρο. Έχω πει ότι πέρα από την Ελεονώρα που εκτιμώ ιδιαίτερα, πολλοί από τους συνεργάτες της, έχουν υπάρξει και δικοί μου συνεργάτες και μάλιστα εδώ στο Happy Day. Οπότε δεν μπορώ να δω ανταγωνιστικά με την κακή έννοια ανθρώπους με τους οποίους έχω πορευθεί και συμπορευθεί».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024