Γεωργιάδης – Η επιδημιολογική εικόνα των περιοχών θα κρίνει εάν θα γίνουν παρελάσεις
Ο κ. Γεωργιάδης πρότεινε στους Θεσσαλονικείς να εμβολιαστούν γρήγορα, λέγοντας ότι με 53% μέσο όρο εμβολιασμένων, πρόκειται για μία περιφέρεια με τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού σε όλη την επικράτεια αλλά και την Ευρώπη
Δεν θα υπάρξει γενική απόφαση σχετικά με τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, οι αποφάσεις θα ληφθούν ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα της κάθε περιοχής, όπως τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως «η Θεσσαλονίκη μπαίνει στο «κόκκινο». Ό,τι αποφάσεις ληφθούν για τις παρελάσεις για τις περιοχές που είναι στο «κόκκινο» θα ισχύουν και στη Θεσσαλονίκη. Ό,τι αποφάσεις ληφθούν για τις περιοχές που είναι στο «πράσινο» θα ισχύσουν στο «πράσινο», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Γεωργιάδης πρότεινε στους Θεσσαλονικείς να εμβολιαστούν γρήγορα, λέγοντας ότι με 53% μέσο όρο εμβολιασμένων, πρόκειται για μία περιφέρεια με τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού σε όλη την επικράτεια αλλά και την Ευρώπη.
Σε ερώτηση εάν η κυβέρνηση φέρει ευθύνες για το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού, ο υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά ότι σίγουρα δεν ευθύνεται η κυβέρνηση καθώς δεν υπήρχε κάτι άλλο που να μην έπραξε.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας