Ο Κάρλος Αλκαράθ έχει πάρει φόρα και δε λέει να σταματήσει.
Ο 18χρονος ισπανός τενίστας, μετά τη νίκη του επί του Στέφανου Τσιτσιπά, επικράτησε και επί του γερμανού Πέτερ Γκογιόφσκικ με 3-2 σετ (5-7, 6-1, 5-7, 6-2, 6-0) σε 3.31΄και θα βρεθεί πρώτη φορά στην καριέρα του σε προημιτελικό Grand Slam.
Αντίπαλος του θαυματουργού νεαρού στους «8» του US Open θα είναι ένας εκ των Τιαφό ή Αγιασίμ.
Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Γκογιόφσκικ, ο Γερμανός ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε στα σετ, αλλά η απάντηση του Αλκαράθ ήταν ηχηρή και ισοφάρισε εύκολα σε 1-1.
Ο Γκογιόφσκικ πήρε εκ νέου κεφάλι στα σετ, αλλά ο 18χρονος Ισπανός έδειξε απίστευτα ψυχικά αποθέματα και δεν άφησε περιθώριο στα δύο επόμενα σετ, για να πάρει πανηγυρικά την πρόκριση στα προημιτελικά.
Ο Ισπανός είχε 35 winners και ο Γερμανός 30, ενώ τα αβίαστα λάθη ήταν 45-84.
Ο Αλκαράθ είχε 13/26 μπρέικ πόιντ (!) και ο Γκόγιοτσικ 7/18.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά