Μύκονος – Ιταλίδα τουρίστρια πήγε το βράδυ στο σουπερμάρκετ με μαγιό «κόλαση»
Η νεαρή καλλονή από την Ιταλία ήγε να ψωνίσει 11 η ώρα το βράδυ στο σουπερμάρκετ με «καυτό» μπικίνι.
Ενα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε βραδινές ώρες σε σουπερμάρκετ στη Μύκονο, όταν Ιταλίδα τουρίστρια πήγε για ψώνια φορώντας το καυτό μαγιό της.
Και μπορεί ημερολογιακά μπήκε το Φθινόπωρο, αλλά η Ιταλίδα φρόντισε με την εμφάνισή της να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.
Η νεαρή καλλονή από την Ιταλία ήγε να ψωνίσει 11 η ώρα το βράδυ στο σουπερμάρκετ με «καυτό» μπικίνι.
Η κοπέλα είχε απίστευτη κορμάρα που την απόλαυσαν με τα μάτια τους όσοι έτυχε να ψωνίζουν εκείνη την ώρα στο κατάστημα.
Δείτε το βίντεο
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
- ΕΝΦΙΑ: Τα δύο «κλειδιά» για φορο-εκπτώσεις
- Το beef του Ράσελ Κρόου με το Gladiator II συνεχίζεται – «Δεν εκτίμησαν την πρώτη ταινία»
- Θέλει τρόπο: Το μυστικό των επιτυχημένων ανθρώπων για να «πιάνουν» τους στόχους τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442