Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μύκονος: Στα χέρια της αστυνομίας η «σπείρα με τα στρινγκ» - Η δράση τους και το μοιραίο λάθος

Μύκονος: Στα χέρια της αστυνομίας η «σπείρα με τα στρινγκ» – Η δράση τους και το μοιραίο λάθος

Η συγκεκριμένη συμμορία έβαζε στο στόχαστρό της τουρίστες κλέβοντας από πιστωτικές κάρτες και χρυσαφικά, μέχρι πανάκριβα ρολόγια.

Ενα λάθος δύο ημίγυμνων γυναικών από την Ιταλία ήταν αυτό που οδήγησε τους άνδρες της υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου στη σύλληψη ης συμμορίας με τα στρίνγκ.

Η συγκεκριμένη συμμορία έβαζε στο στόχαστρό της τουρίστες κλέβοντας από πιστωτικές κάρτες και χρυσαφικά, μέχρι πανάκριβα ρολόγια.

Οι δύο Ιταλίδες που κυκλοφορούσαν ημίγυμνες μέσα στο beach bar SantAnna, σήμερα το απόγευμα προσπάθησαν να κλέψουν δύο νεαρούς ομοεθνείς τους, τους οποίους και προσέγγισαν με… ερωτική διάθεση.

Σύμφωνα με το protothema.gr οι δυο νεαροί δεν ήταν άλλοι παρά αστυνομικοί που βρέθηκαν στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές.

Mια άλλη Αμερικανίδα τουρίστρια, που μόλις είχε «χάσει» το πανάκριβο κινητό της, κατάφερε να το εντοπίσει μέσω της εφαρμογής Gps που είχε εγκατεστημένη στο κινητό της.

Τόσο οι δυο Ιταλοί, όσο και η Αμερικανίδα τουρίστρια, ενημέρωσαν το προσωπικό του SantAnna για το τι τους είχε συμβεί και με τη βοήθεια της εφαρμογής GPS, τα μέλη της σπείρας, δύο γυναίκες και δύο άντρες, εντοπίστηκαν να περιφέρονται μέσα στο μπιτς μπαρ, αναζητώντας τα νέα υποψήφια θύματά τους.

Οι υπάλληλοι του μπιτς μπαρ ειδοποίησαν την Αστυνομία και άνδρες της υποδιεύθυνσης Μυκόνου με πολιτικά συνέλαβαν επί τόπου τα μέλη συμμορίας.

Στην κατοχή των μελών εντοπίστηκαν πέντε τσάντες, οι οποίες ανήκαν σε τουρίστες.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024