Νίκος Κουρής – Ανανεωμένος για τον καθοριστικό του ρόλο στις Άγριες Μέλισσες
Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα
Ο τρίτος κύκλος της σειράς έρχεται και αναμένεται να είναι καθηλωτικός. Νέα πρόσωπα και νέες παράλληλες ιστορίες ανανεώνουν τις Άγριες Μέλισσες και απογειώνουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα, έρχεται και ο ηθοποιός Νίκος Κουρής, ο οποίος πρόκειται να ενσαρκώσει έναν ήρωα με ρόλο- κλειδί για τις εξελίξεις στο Διαφάνι.
Ο Ζάχος Λυκογιάννης (ο ήρωας που ενσαρκώνει ο Κουρής) έρχεται στο Διαφάνι μετά από πολύχρονη απουσία. Πριν από χρόνια, όταν ο Λάμπρος αποφάσισε να φτιάξει τη ζωή του μακριά από την Ελένη και εκείνη απογοητευμένη συνέχισε μόνη τον δρόμο της, ο Ζάχος στάθηκε δίπλα της.

Ο Νίκος Κουρής στις Άγριες Μέλισσες
Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και ένα βήμα πριν αρραβωνιαστούν. Όμως, αυτός ο αρραβώνας δεν έγινε ποτέ…
Τώρα, ο Ζάχος επιστρέφει ως Ταγματάρχης, αλλά και ως ένθερμος υποστηρικτής του καθεστώτος, με μεγάλη δύναμη και επιρροή.
Από την πρώτη στιγμή, θα έρθει αντιμέτωπος με την υπόθεση του Λάμπρου και θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα μεγάλο δίλημμα.
Τα συναισθήματά του για την Ελένη δεν έχουν σβήσει και ο ίδιος θα γίνει, πολλές φορές, ανάχωμα στις δυσκολίες που της προκαλεί ο Ακύλας Μεγαρίτης.

Ένας ήρωας-κλειδί για το σήριαλ
Τι θα συμβεί, όμως, όταν θα πρέπει να επιλέξει στρατόπεδο;
Θα προτιμήσει να στηρίξει την Ελένη που πάντα αγαπούσε ή τις πεποιθήσεις του και τους συντρόφους του;
Οι απαντήσεις επί της οθόνης.
- Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς για όλους τους τύπους δώρων
- YOUR SANTA IS HERE και το δώρο που σου αξίζει είναι η ελευθερία να κινείσαι όπως θέλεις
- Η Lotte Betts-Dean, οι δυσκολίες στην Ελλάδα και το μέλλον: Ο Δημήτρης Σουκαράς μεγάλωσε μέσα στη μουσική
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση της ΔΑΟΕ στην Κρήτη για τις παράνομες επιδοτήσεις – 15 συλλήψεις
- Θάνος Μικρούτσικος: Η εξομόλογηση της συζύγου του για τον χωρισμό τους και την πολιτική
- Αγρότες: Στο λιμάνι Θεσσαλονίκης με τρακτέρ από τη βόρεια Ελλάδα – Αύριο οι κρίσιμες αποφάσεις
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Αυξημένη κίνηση σε Κηφισίας, Μεσογείων, Αττική Οδό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442