«Χαμογέλα και πάλι!» θα μας λέει από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50 το πρωί, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA η Σίσσυ Χρηστίδου. Μαζί της η πιο δυναμική, κεφάτη αλλά και ενημερωμένη παρέα για να κάνει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα.
Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ελένη Βουλγαράκη και το νέο μέλος της ομάδας, ο Νίκος Συρίγος, σχολιάζουν και αναλύουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, αναδεικνύουν τους πρωταγωνιστές των ημερών, κλείνουν το… μάτι στην ελληνική και διεθνή showbiz, αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του μαγικού κόσμου της τηλεόρασης, μαγειρεύουν σπιτικές αλλά και fusion συνταγές και μοιράζονται με αγαπημένους καλεσμένους, όλα όσα μοιράζεται μια αληθινή παρέα. Μια παρέα που έχει ως αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα τη χημεία της. Μια «δεμένη» παρέα, που αντιμετωπίζει με αισιοδοξία, τα σημαντικά αλλά και τα πιο ανέμελα.
Το νέο σκηνικό της εκπομπής θέλησε να αποκαλύψει η Σίσσυ Χρηστίδου στον λογαριασμό της εκπομπής της στο Instagram.
«Πίσω από αυτόν τον τοίχο κρύβεται το ολοκαίνουριο πλατό μας! Ανυπομονούμε τόσο πολύ να το δείτε».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας