Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 07:50, η Ελεονώρα Μελέτη θα μας λέει, καθημερινά, μια… «MEGA Καλημέρα». Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έρχεται στην πρωινή ζώνη του MEGA με την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
Αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην ελληνική και διεθνή showbiz, τεκμηριωμένες απόψεις, καίρια σχόλια και όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο συνδυάζονται με την τρέχουσα επικαιρότητα, σε ένα πλήρως ενημερωμένο μαγκαζίνο. Από την εκπομπή δεν θα λείπουν θέματα της καθημερινότητας, προτάσεις μαγειρικής και ενότητες για όλη την οικογένεια.
Μαζί της ο Κώστας Τσουρός. Την παρέα συμπληρώνουν ο Θανάσης Πάτρας και η Φλορίντα Πετρουτσέλι.
Η παρουσιάστρια σήμερα το πρωί α της αποφάσισε να αφεθεί στα χέρια της πιο «έμπειρης» μακιγιέρ, της μικρής της κόρης, η οποία θέλησε να της βάλει κραγιόν και να την βάψει λίγο πριν την πρόβα της!
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας