Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Άλλο ένα μεγάλο όνομα του γυναικείου παγκόσμιου τένις δεν θα δώσει το παρόν στο US Open, καθώς εμφανίστηκε θετική στον κοροναϊό, παρά το γεγονός πως είχε εμβολιαστεί
O λόγος για τη Σοφία Κένιν, Νο.5 στον κόσμο, που βρέθηκε θετική στον κοροναϊό, παρότι είναι εμβολιασμένη.
«Σας γράφω για να ανακοινώσω άσχημα νέα», έγραψε στα social media η 22χρονη Αμερικανίδα, που κατέκτησε πέρυσι το Australian Open. «Πρόσφατα είχα ένα θετικό τεστ στην Covid-19. Ευτυχώς, είμαι εμβολιασμένη και τα συμπτώματα είναι πολύ ήπια. Ωστόσο, βγήκα και πάλι θετική, οπότε δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στο US Open την επόμενη εβδομάδα. Θα αφιερώσω τις επόμενες εβδομάδες στην υγεία μου και στην προετοιμασία μου αυτό το φθινόπωρο. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους παίκτες και τις παίκτριες καλή επιτυχία στη Νέα Υόρκη».
Θυμίζουμε ότι από το γυναικείο ταμπλό θα απουσιάσουν και οι αδερφές Γουίλιαμς.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.