Το φετινό καλοκαίρι είναι είναι κάπως διαφορετικό για την Μαίρη Συνατσάκη που απολαμβάνει ταξίδι με τον σύντροφό της, κάνοντας οδικώς με μηχανή, τον γύρο της Ιταλίας.
Οι φήμες για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατήείχαν ξεκινήσει καιρό πριν –τότε που όλοι αναρωτιόντουσαν για εκείνη τη γατούλα σπίτι της- και έχουν πλέον επιβεβαιωθεί.
Η Μαίρη Συνατσάκη κρατά γενικά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως πριν από μερικά εικοσιτετράωρα έκανε μαζί του και το πρώτο story στα social.
Tο ζευγάρι κάνει μαζί διακοπές οδικώς με μηχανή στην Ιταλία και μέσα από τα insta stories και τις αναρτήσεις της παίρνουμε μια μικρή γεύση από την απόδρασή τους στο εξωτερικό.
Η Μαίρη Συνατσάκη ως άνθρωπος των social media, έχει ένα από τα πιο ενεργά προφίλ στο Instagram ενώ δεν διστάζει να τσαλακωθεί και να δείξει μια πλευρά του εαυτού της, που είναι απόλυτα φυσική.
Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που την έχεις δει να τρολάρει τον εαυτό της ή να αυτοσαρκάζεται με πράγματα και καταστάσεις σε δημόσια θέα. Αυτό συνέβη και στο ταξίδι της στην Ιταλία, όπου αποκάλυψε μια μεγάλη αλήθεια.
Το caption Instagram vs reality εδώ παίρνει σάρκα και οστά και δεν γίνεται να μη γελάσεις.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας