Το τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αντιμετωπίζει την Φένλο του Γιώργου Γιακουμάκη.
Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 10’ με τον Μπράκεν και στο 38’ οι Πράσινοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Αϊτόρ.
Ο Καρλίτος έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Αϊτόρ με την… πλάτη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της ολλανδικής ομάδας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Με ανάρτησή της στα σόσιαλ μίντια, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχαρίστησε τον κόσμο που στήριξε την ομάδα στην Κρήτη και τόνισε μπορεί το Κύπελλο να χάθηκε, όμως η μάχη μαίνεται.