Η Αμάλ Αλαμουντίν και ο Τζορτζ Κλούνεϊ παραμένουν ερωτευμένοι και απολαμβάνουν τη ζωή με τα δίδυμά τους, που γεννήθηκαν τέσσερα χρόνια νωρίτερα.

Τώρα, φήμες θέλουν την ευτυχία τους να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου το ζευγάρι αποκάλυψε στους φίλους και την οικογένειά τους ότι πρόκειται να φέρουν στον κόσμο κι άλλο μωρό.

Μόνο που οι πηγές τους αναφερόμενοι σε αυτή την νέα εγκυμοσύνη αποκάλυψαν πως και αυτή η κύηση είναι δίδυμη.

Πιο συγκεκριμένα πηγές δήλωσαν στο περιοδικό Ok!:

«Οι φήμες λένε ότι θα αποκτήσουν ξανά δίδυμα. Η Αμάλ είπε ότι πέρασε το πρώτο τρίμηνο και έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά της, επομένως σε λίγο όλοι θα το καταλάβουν. Ο Τζορτζ είναι ξετρελαμένος και ανυπομονούσε να το πει σε όλους».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το ζευγάρι δεν ήταν σίγουρο ότι θα μπορούσε να κάνει κι άλλα παιδιά και η «είδηση τους έφερε μεγάλη χαρά.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήταν τόσο περήφανος και η Αμάλ έλαμπε. Είναι κάτι που τόσο ο Τζορτζ όσο και η Αμάλ ήθελαν πάρα πολύ, αλλά στην ηλικία της δεν υπήρχε κάποια εγγύηση. Είναι πολύ συναρπαστικό».

Όσο για τα δίδυμα παιδιά τους; Είναι ενθουσιασμένα «Είπαν τα ευχάριστα νέα στα δίδυμα στα γενέθλιά τους. Η Έλλα παρακαλούσε για ένα αδερφάκι, και τώρα όλοι ελπίζουν σε τουλάχιστον ένα κοριτσάκι. Αλλά φυσικά, θα είναι ευτυχισμένοι με ότι κι αν τους έρθει, αρκεί να είναι υγιή». Το αν ισχύει ή όχι η είδηση σίγουρα θα φανεί!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο