Στη φοβερή σεζόν που πραγματοποίησε με την Ίντερ στάθηκε ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ενώ αποκάλυψε και ότι έκανε συνεδρίες με ψυχολόγο ώστε να διαμαρτύρεται λιγότερο κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.
«Είμαι σε ένα πολύ σημαντικό στάδιο της καριέρας μου και αυτήν τη σεζόν, ένιωσα κάτι που δεν είχα ζήσει ξανά. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος με την καριέρα μου και όσα κάνω με την Ίντερ με βοηθούν και με την εθνική ομάδα. Βελτιώνομαι σωματικά και προπονούμαι προσεκτικό για να φτάσω στην καλύτερη μου κατάστασης.
Η δουλειά ήταν πιο περίπλοκη με τη νοοτροπία μου. Το ότι έγινα πατέρας, με έχει βοηθήσει να λύσω πολλά πράγματα εκτός γηπέδου. Ένας ψυχολόγος με βοήθησε να διαμαρτύρομαι λιγότερο και να παίρνω λιγότερες κίτρινες κάρτες.
Αν δείτε τα στατιστικά, θα δείτε ότι έχω βελτιωθεί. Ξεκινάει μία νέα σεζόν και στον ορίζοντα υπάρχει και το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός επιθετικός.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.