Τελετή Έναρξης: Η εντυπωσιακή είσοδος της Ελλάδας με Πετρούνια και Κορακάκη
Η Ελλάδα, ως γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων μπήκε πρώτη μεταξύ των αποστολών όλων των χωρών στην παρέλαση της τελετής έναρξης, με σημαιοφόρους τους Λευτέρη Πετρούνια και Άννα Κορακάκη.
Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο είναι φαντασμαγορική και ας απουσιάζει ο κόσμος από τις κερκίδες, με τις αποστολές να κάνουν την είσοδο τους στο γήπεδο.
Η Ελλάδα, ως γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, μπήκε πρώτη μεταξύ των αποστολών όλων των χωρών στην παρέλαση της τελετής έναρξης της διοργάνωσης.
Οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής ήταν δυο και πιο συγκεκριμένα, ο σπουδαίος στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας και η κορυφαία αθλήτρια σκοποβολής, Άννα Κορακάκη να κρατούν μαζί τη σημαία και να οδηγούν τους αθλητές της χώρας μας στο στάδιο.
Δείτε την εντυπωσιακή είσοδο της ελληνικής αποστολής:
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.