Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιποθύμησε λόγω καύσωνα αθλήτρια της τοξοβολίας

Λιποθύμησε λόγω καύσωνα αθλήτρια της τοξοβολίας

Κατά τη διάρκεια του προκριματικού γύρου κατάταξης στο ατομικό γυναικών, η τοξοβόλος Σβετλάνα Γκομπόεβα λιποθύμησε λόγω καύσωνα.

Μία Ρωσίδα αθλήτρια της τοξοβολίας, λιποθύμησε την Παρασκευή (23/07) στο Τόκιο κατά τη διάρκεια του προκριματικού γύρου κατάταξης στο ατομικό γυναικών, καθώς το κύμα καύσωνα ώθησε τους προπονητές και το προσωπικό να ψάχνουν για λίγη σκιά κάτω από δέντρα κάτω από δέντρα για σκιά.

Η Σβετλάνα Γκόμποεβα (45η στη σειρά κατάταξης, μία θέση κάτω απ’ την Ευαγγελία Ψάρρα) κατέρρευσε, καθώς έλεγχε τα τελικά αποτελέσματά της και χρειάστηκε βοήθεια από το προσωπικό και τις συναθλήτριές της που της έβαλαν σακούλες πάγου στο κεφάλι της.

«Ελπίζουμε ότι θα είναι εντάξει. Αποδεικνύεται ότι δεν μπορούσε να αντέξει μια ολόκληρη μέρα στη ζέστη», δήλωσε ο προπονητής της, Στάνισλαβ Πόποφ, στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η πρώτη φορά που θυμάμαι κάτι τέτοιο. Στο Βλαδιβοστόκ, όπου κάναμε προπονήσεις πριν από τους Αγώνες, ο καιρός ήταν παρόμοιος. Αλλά η υγρασία που υπάρχει εδώ έπαιξε μεγάλο ρόλο».

Η συναθλήτρια της Γκομπόεβα, Κσένια Πέροβα τόνισε λίγο αργότερα πως η Ρωσίδα αθλήτρια έχει αναρρώσει και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στους νοκ-άουτ αγώνες. «Όλα είναι καλά με τη Σβάτα τώρα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Γκόμποεβα συνήλθε γρήγορα μετά την κατάρρευσή του, αλλά απομακρύνθηκε από τον χώρο με εντολή των γιατρών.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024