Φολέγανδρος: Πήρε εξιτήριο ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – Οργισμένη ανακοίνωση Κούγια
Όπως δήλωσαν το πρωί της Πέμπτης οι γιατροί που τον εξέτασαν, ο 30χρονος ήρθε στο κέντρο υγείας επικαλούμενος ζητήματα μνήμης και επιληπτική κρίση.
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση των γιατρών του κέντρου υγείας Νάξου. Ο 30χρονος σύμφωνα με το MEGA μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νάξου το βράδυ της Τετάρτης μετά την απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κελί του. Ωστόσο σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν ο 30χρονος ήρθε στο κέντρο υγείας επικαλούμενος ζητήματα μνήμης και επιληπτική κρίση.
Την ίδια στιγμή «κωμικούς» χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως του 30χρονου καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο ο συνήγορος της οικογένειας της 26χρονης, Αλεξης Κούγιας.
Μετά την είδηση της εισαγωγής του στο κέντρο υγείας του νησιού, ο συνήγορος της οικογένειας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Να προσέξουν πάρα πολύ τόσο ο δράστης του εγκλήματος εις βάρος της αείμνηστης θυγατέρας των εντολέων μου όσο και ο συνήγορός του, γιατί τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη και στο τέλος με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως.
Αυτά και θα επανέλθω μόλις έχω στα χέρια μου τη δικογραφία».
Σήμερα στον ανακριτή
Στον ανακριτή θα οδηγηθεί ο καθ’ ομολογίαν δράστης της Φολεγάνδρου ο οποίος λίγο μετά τις 10 το πρωί της Πέμπτης πήρε εξιτήριο από το κέντρο Υγείας της Ναξου.
Όπως δήλωσαν το πρωί της Πέμπτης οι γιατροί που τον εξέτασαν, ο 30χρονος ήρθε στο κέντρο υγείας επικαλούμενος ζητήματα μνήμης και επιληπτική κρίση. «Χθες το βράδυ δεχτήκαμε κλήση από αστυνομία, πήγε το ΕΚΑΒ έφερε τον ασθενή με πτώση επιπέδου συνείδησης. Εξετάστηκε και κρίθηκε ότι πρέπει να εισαχθεί. Εισήχθη στο νοσοκομείο, πήρε φαρμακευτική αγωγή, και επανεξετάστηκε σήμερα το πρωί. Ο ασθενής είναι τώρα μια χαρά και πήρε εξιτήριο και φεύγει από το νοσοκομείο» , εξήγησε ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου, κ. Βασίλης Ραπτάκης μιλώντας στο Mega, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
Περισσότερο «φως» στη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο φίλο της, αναμένεται να ρίξει ο ιατροδικαστής με την έκθεσή του, από την οποία θα φανεί αν ο δράστης ξυλοκόπησε την άτυχη κοπέλα λίγο πριν την ρίξει στα βράχια.
Ο 30χρονος ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Σήμερα αναμένεται να βρεθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, σε περίπτωση – βέβαια – που η κατάσταση της υγείας του το επιτρέπει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής φέρεται να θεωρεί σίγουρο τον ξυλοδαρμό της Γαρυφαλλιάς και αναφέρει ότι το χτύπημα στο μάτι της κοπέλας προήλθε από γροθιά. Ο ίδιος περιμένει φωτογραφίες από το σημείο προκειμένου να μπορεί να τεκμηριώσει αν οι υπόλοιπες κακώσεις στο σώμα της 26χρονης κοπέλας προήλθαν από την πτώση στα βράχια ή ξυλοκοπήθηκε νωρίτερα.
- Συνταγή: Stroganoff με μανιτάρια
- Επίδειξη ισχύως στην Κίνα: Βομβαρδιστικά των ΗΠΑ ικανά να φέρουν πυρηνικά όπλα πέταξαν πάνω από τη θάλασσα της Ιαπωνίας
- Φρίκη στη Μιανμάρ: 31 νεκροί σε βομβαρδισμό της χούντας εναντίον νοσοκομείου
- Hair trends: Τα 5 must χτενίσματα του χειμώνα
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)





















![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442