Για την περιπέτειά του με τον κοροναϊό μίλησε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας. Ο τραγουδιστής αν και είχε κάνει το εμβόλιο νόσησε και το περνά με ελαφρά συμπτώματα.
Σε δηλώσεις του σήμερα στο «Alpha Παντού» παραδέχτηκε ότι έχει πυρετό, λίγο πονόλαιμο, λίγο βήχα και καταρροή, σαν να έχει κρυώσει. Επίσης, επεσήμανε ότι επειδή ακριβώς είχε εμβολιαστεί, δεν αντιμετωπίζει βαριά συμπτώματα και παρακίνησε όσους μπορούν να κάνουν το εμβόλιο προκειμένου να μην καταλήξουν στο νοσοκομείο ή -ακόμα χειρότερα- στην εντατική.
Παράλληλα, διερωτήθηκε πώς γίνεται να παίρνονται αυστηρά μέτρα για την εστίαση την ώρα που αεροπλάνα, βαπόρια και μέσα μαζικής μεταφοράς είναι συνήθως ασφυχτικά γεμάτα, θεωρώντας πως αυτό είναι ένα άδικο μέτρο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.