Τον τρόπο να μας τρελαίνει έχει βρει η Ιρίνα Σάικ. Η πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο φορά μόνο όσα θα θέλαμε να φορέσει, βγαίνει στην παραλία, φωτογραφίζεται και βάζει «φωτιά» στα social media.
Το εντυπωσιακό μοντέλο, που αυτή την περίοδο διατηρεί σχέση με τον Κάνιε Γουέστ, ανάρτησε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό, στην οποία απεικονίζεται να φορά μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της και ασορτί ψηλοτάκουνα παπούτσια. Πόσα να αντέξουμε και εμείς πια; Η ανάρτηση σε λιγότερο από μισή ώρα συγκέντρωσε σχεδόν 150.000 likes και τα σχόλια άρχισαν να «πέφτουν βροχή».
Επίσης, σε άλλη φωτογραφία τη βλέπουμε να στηρίζεται στον κορμό ενός δέντρου στην παραλία και σε μία ακόμα να ποζάρει κάτω από τη σκιά. Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της και θα καταλάβετε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας