Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Βόλφσμπεργκερ με τον Πέδρο Μαρτίνς να ξεκινάει στην ενδεκάδα μαζί τους Ελ Αραμπί και Τικίνιο Σοάρες. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δώσει χρόνο μαζί στους δυο επιθετικούς του.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζολάκης, με τους Ανδρούτσο, Αβραάμ, Παπασταθόπουλο και Βρουσάι στην άμυνα. Τιάγκο, Φορτούνης, Πέπε στον άξονα, με τους Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Ελ Αραμπί στην επιθετική τριπλέτα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Χωρίς Μιλουτίνοφ και Βεζένκοφ αλλά με στόχο τη νίκη που θα τον εδραιώσει περισσότερο στην τετράδα της Euroleague, αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, το βράδυ της Τετάρτης.
Εντυπωσιακές εικόνες στην Ουαλία καθώς ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg επισκέφθηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της Σουόνσι, μετά την απόφασή του να μπει στο ιδιοκτησιακό σχήμα της και γνώρισε την αποθέωση!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.