Πλήθος κόσμου, κληρικών αλλά και τοπικών παραγόντων βρίσκονται στον Ιερό Ναό για να πουν το τελευταίο αντίο στην 14χρονη, η οποία όπως καταγγέλλει η οικογένεια της, άφησε την τελευταία της πνοή από ιατρικό λάθος.
Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως από την μια στιγμή στην άλλη το 14χρονο κορίτσι έφυγε από τη ζωή.
Τραγική φιγούρα ο πατέρας της, πάτερ Βησσαρίων που θρηνεί για το αγγελούδι του.
Σύμφωνα με το thestival.gr, ο πατέρας της 14χρονης, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους στον Ιερό Ναό να ψάλλουν όλοι μαζί το Χριστός Ανέστη την ώρα που έφτανε στην εκκλησία η σορός της κόρης του.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.