Δανάη Μπάρκα και Απόστολος Ρουβάς είναι αχώριστοι. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην εκπομπή της πρώτης, το «Πάμε Δανάη», και αμέσως έγιναν φίλοι.
Αν και αρκετοί στην αρχή έκαναν λόγο για κάτι περισσότερο από φιλικές σχέσεις και οι δύο αρνήθηκαν από την πρώτη στιγμή ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Άλλωστε, η Δανάη μόλις έχει βγει από μια σχέση 8 χρόνων ενώ από την άλλη, ο αδερφός του Σάκη Ρουβά είναι πολύ ερωτευμένος αυτή την περίοδο, όπως είχε εξομολογηθεί στην Ελεονώρα Μελέτη. «Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι μόνος. Αυτό όμως δεν το μοιράζομαι εύκολα. Το πόσο καιρό είμαι με έναν άνθρωπο, γιατί είμαι, ποιος είναι, είναι κάτι τελείως προσωπικό», έχει πει.
Έτσι, λοιπόν, οι δυο τους αδιαφορώντας για τα όσα ακούγονται και όντως πολύ καλοί φίλοι απέδρασαν στην Εύβοια με αφορμή το Σαββατοκύριακο. Η παρουσιάστρια του Mega ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας