Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Παντελής Κυραμαργιός επανέρχεται με «Το τραγούδι του γέλιου σου».
Πρόκειται για το τέταρτο τραγούδι της ενότητας «Άφιλτρα Τραγούδια».
Πολυμήχανος και εφευρετικός χρησιμοποιεί στην κυριολεξία ό,τι βρίσκει μπροστά του. Μια χάρτινη σακούλα, τα κλειδιά του και πολλά μουσικά όργανα για να δημιουργήσει το ρυθμικό και μελωδικό περιβάλλον του νέου του τραγουδιού.
Ο Παντελής Κυραμαργιός υμνεί τη δύναμη και την ελπίδα που μπορούμε να αντλήσουμε από το γέλιο του αγαπημένου μας προσώπου και τονίζει πώς ένας έρωτας μπορεί να μας μεταμορφώσει και να μας χαρίσει μια καινούργια, μια δεύτερη ζωή.
Τα «Άφιλτρα» είναι μία καλλιτεχνική πρόταση. Τραγούδια που γράφτηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς κάποια μετέπειτα επεξεργασία στον στίχο, τη μελωδία ή την αρμονία. Χωρίς πολύπλοκη ενορχήστρωση. Μόνο με ό,τι κρίθηκε απαραίτητο για να μεταδώσουν το συναίσθημα της στιγμής. Χωρίς να νοιάζεται κανείς αν είναι «εκτός ύφους» ή αν θυμίζουν κάτι.
Γιατί τελικά αυτό που μένει είναι εκείνο το χαμόγελο που προκαλεί ένα συναίσθημα, μία στιγμή.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.