Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με δράστη τον 32χρονο πιλότο και σύζυγο της Καρολάιν.
Το «Τούνελ» ανάβει εκτάκτως τα φώτα του την Παρασκευή 18 Ιουνίου, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν.
Όλο το παρασκήνιο της πολύκροτης αυτής υπόθεσης και οι συνομιλίες του πιλότου με την Αγγελική Νικολούλη, έρχονται τώρα στο φως.
Πώς οι αξιωματικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να αποσπάσουν την ομολογία του…
«Φως στο Τούνελ» – εκτάκτως την Παρασκευή 18 Ιουνίου στις 23:30.
Στα μαθήματα ειδικότητας Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας θα εξεταστούν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις