Η Αφροδίτη ήταν η τηλεοπτική «κόρη» του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, στην επιτυχημένη κωμωδία του ANT1 «Άκρως Οικογενειακόν».
Η Μαρόυσα Στρογγύογλου, υποδύθηκε με επιτυχία την μεγάλη κόρη της οικογενείας, που είχε αρκετή αυτοπεποίθηση και τσαμπουκά, και της άρεσε να αυθαδιάζει τόσο τον Μπέζο όσο και στην Τσαλίκη.
Δεκαπέντε χρόνια μετά η Μαρούσα Στρογγύογλου δεν φαίνεται να έχει αλλάξει πολύ, παρά τις στιλιστικές αλλαγές της. Παραμένει όμορφη και δυναμική και φυσικά το αντικείμενό της είναι η υποκριτική.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας