Το «The Bachelor» θα επιστρέψει δυναμικά την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν με τον δεύτερο κύκλο του και οι προετοιμασίες βρίσκονται ήδη στο τελικό στάδιο.
Τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που κατέγραψε το ριάλιτι, οδήγησαν το κανάλι στο να ανάψει το «πράσινο φως» για νέο κύκλο, ενώ το τρέιλερ κυκλοφορεί εδώ και μήνες.
Ο Γιώργος Σατσίδης επέστρεψε μάλιστα στην Ελλάδα από την Αμερική και αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής στο Happy Day, πως σε λίγο καιρό τα γυρίσματα αρχίζουν.
Ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Βασιλάκου έχει ήδη βρεθεί, το ίδιο και οι νέες υποψήφιες… νύφες.
«Υπάρχει προετοιμασία. Ξεκινάνε τα γυρίσματα σε λίγο. Μια πρώτη αίσθηση που έχω είναι πως ο Bachelor είναι φανταστικός και τα κορίτσια πολύ εκρηκτικά. Οπότε θα έχει πολύ ζουμί. Από εβδομάδα θα έχω καλύτερη εικόνα» ανέφερε ο Γιώργος Σατσίδης.
Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό υπήρξαν έντονες φήμες που ήθελαν ο Χάρης Συντζάκης να είναι ο επόμενος Έλληνας Bachelor.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας