Ένταση επικράτησε σε συνεδρίαση του τουρκικού κοινοβουλίου, όπου συζητήθηκε μεταξύ άλλων η πρόταση, για διερεύνηση των σχέσεων πολιτείας και μαφίας, μετά τις αποκαλύψεις του αρχιμαφιόζου Πεκέρ.
Πρόταση που απέρριψαν τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού.
Την ένταση πυροδότησε ομιλία του Αλί Μαχίρ Μπασαριρ, από το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα, ο οποίος ξεσπάθωσε κατά του Ερντογάν λέγοντας ότι δεν μπορεί να έχει την ιδιότητα του αρχιστράτηγου ενώ διχάζει τη χώρα και απειλεί τους πολιτικούς του αντιπάλους, όπως την Μεράλ Ακσενέρ, αρχηγό του Καλού Κόμματος, στην οποία ο Ερντογάν, είχε πει «να δεις τι έχεις να πάθεις».
«Ο Ερντογάν δεν ξέρει τα όριά του»
«Έχουμε έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας που λέει σε πρόεδρο κόμματος, πως “έχει να πάθει χειρότερα”. Εγώ ξέρω τα όριά μου, αυτός που πρέπει να ξέρει τα όριά του είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το κόμμα του», ανέφερε ο Μπασαρίρ, σύμφωνα με τον Σκάι, και πρόσθεσε: «Εχουμε έναν Πρόεδρο που λασπολογεί. Υπάρχει ένας πρόεδρος που κατηγορεί τους πάντες, τον εργαζόμενο, τον νέο, τον αγρότη. Γι αυτό λέω πως δεν μπορεί να είναι αρχιστράτηγος».
Επικράτησε ένταση, με τις προσπάθειες του προέδρου να ηρεμήσει τους βουλευτές, να αποβαίνουν μάταιες.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας