Στη Ριζούντα, υποστηρικτές του κυβερνώντος κόμματος  επιτέθηκαν κατά της Ακσενέρ,  στον απόηχο των συγκρίσεων που έκανε η πολιτικός μεταξύ Ερντογάν και Νετανιάχου.

Ωμές απειλές κατά της Μεράλ Ακσενέρ, προέδρου του αντιπολιτευόμενου ακροδεξιού «Καλού Κόμματος», εξαπέλυσε ο Ταγίπ Ερντογάν, εμφανώς ενοχλημένος από το γεγονός ότι τον είχε παρομοιάσει με τον Νετανιάχου.

Ο Ερντογάν χαρακτήρισε, ως «ένα καλό μάθημα» και δείγμα του τι θα ακολουθήσει, τις επιθέσεις που δέχτηκε η κ. Ακσενέρ κατά την επίσκεψή της στη Ριζούντα, ιδιαίτερη πατρίδα του τούρκου προέδρου. Εκεί υποστηρικτές του κυβερνώντος κόμματος  επιτέθηκαν κατά της Ακσενέρ,  στον απόηχο των συγκρίσεων που έκανε η πολιτικός μεταξύ Ερντογάν και Νετανιάχου.

«Αυτή η κυρία, με ταυτίζει με τον δολοφόνο Νετανιάχου, και μετά πηγαίνει στη Ριζούντα.  Όταν τον άνθρωπο που έχει καταγωγή από τη Ριζούντα τον βάλεις δίπλα στον δολοφόνο μωρών Νετανιάχου αυτά θα πάθεις. Έκαναν ότι ήταν απαραίτητο. Αυτό ήταν ένα καλό μάθημα που δείχνει τι θα ακολουθήσει. Αυτές είναι οι καλές μέρες!» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Υπενθυμίζεται ότι ο Ερντογάν είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος της πρώην πρόεδρου της τουρκικής εθνοσυνέλευσης Ακσενέρ με αφορμή τον παραλληλισμό με τον Νετανιάχου, αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 250.000 τουρκικών λιρών (24.475 ευρώ).

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr