Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ερντογάν: Ο Πεκέρ θέλει να βλάψει την Τουρκία - Θα κυνηγήσουμε τους εγκληματίες σε όλο τον κόσμο

Ερντογάν: Ο Πεκέρ θέλει να βλάψει την Τουρκία – Θα κυνηγήσουμε τους εγκληματίες σε όλο τον κόσμο

Παίρνοντας για πρώτη φορά θέση δημοσίως για το θέμα, ο Ερντογάν, κατηγόρησε τον Πεκέρ, για στοχοποίηση του ιδίου, της κυβέρνησης και ολόκληρης της Τουρκίας.

Έξαλλος με τον τούρκο αρχιμαφιόζο Σεντάτ Πεκέρ, ο οποίος με σειρά βίντεο, καταγγέλλει για διαφθορά πρώην και νυν Τούρκους αξιωματούχους, είναι ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Παίρνοντας για πρώτη φορά θέση δημοσίως για το θέμα, ο Ερντογάν, κατηγόρησε τον Πεκέρ, για στοχοποίηση του ιδίου, της κυβέρνησης και ολόκληρης της Τουρκίας.

Μιλώντας στους βουλευτές του κόμματός του, ο Ερντογάν είπε ότι στόχος των βίντεο ήταν να βλάψουν την Τουρκία και προανήγγειλε, σύμφωνα με το Reuters, «κυνήγι» των εγκληματιών.

«Η κυβέρνηση θα κυνηγούσε εγκληματίες οργανωμένου εγκλήματος σε όλο τον κόσμο, θα τους έφερε σπίτι και θα τους παραδώσει στο νόμο για να αποτρέψει αυτά τα «παιχνίδια»», είπε, ο τούρκος πρόεδρος.

Οι καταγγελίες Πεκέρ

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο πιο διαβόητος ηγέτης της μαφίας της Τουρκίας, ο Σεντάτ Πεκέρ, κυκλοφόρησε μια σειρά από βίντεο, κατηγορώντας τους αξιωματούχους του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας για διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα.

Με τα βίντεό του απειλεί τον νυν υπουργό Εσωτερικών, εμπλέκει σε εμπόριο κοκαΐνης την κυβέρνηση της χώρας αλλά και τον γιο του πρώην πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ, ενώ αποκαλύπτει ότι σε πολλές δολοφονίες δημοσιογράφων εμπλέκεται ο πρώην διευθυντής ασφαλείας και υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Μεχμέτ Αγάρ.

Οι καταγγελίες Πεκέρ, που είναι «εξόριστος» στο Ντουμπάι, σφυροκοπούν την τουρκική κυβέρνηση, αξιοποιούνται από την αντιπολίτευση και συζητούνται έντονα στην κοινή γνώμη, καθώς προσελκύουν δεκάδες εκατομμύρια προβολών.

«Στοχοποίησα τον γαμπρό του Ερντογάν επειδή το ήθελε ο Σοϊλού»

Σε νέο βίντεο, που δημοσιοποίησε το βράδυ της Τρίτης, ο  Πεκέρ, εκφράζει το «μεγάλο του παράπονο» για τον τούρκο υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, τον οποίο «δείχνει» ως υπαίτιο για την στοχοποίηση του γαμπρού του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

«Είχα βάλει στο στόχαστρο τον Μπεράτ Αλμπαϊράκ μετά από αίτημα του υπουργού Εσωτερικών», υποστηρίζει το αφεντικό της μαφίας. Δημοσιοποίησε μάλιστα μία βιντεοκλήση, που πραγματοποίησε, πριν από εβδομάδες, με έναν συγγενή του, τον Ρεσάτ Χατζιφαζλίογλου, ο οποίος ήταν «μεσάζοντας» μεταξύ του ίδιου και του Σοϊλού.

Στο νέο βίντεο μικρής διάρκειας αυτή τη φορά (10 λεπτά), ο Τούρκος αρχιμαφιόζος εκφράζει το μεγάλο του παράπονο για τον Σουλεϊμάν Σοϊλού, επειδή τον χαρακτήρισε «κάθαρμα» και επειδή αρνήθηκε τη φιλία και συνεργασία τους εδώ και περίπου 30 χρόνια.

Ο Σεντάτ Πεκέρ διατείνεται ότι στήριξε τον υπουργό Εσωτερικών σε όλα, ‘καθάρισε’ για τους εχθρούς του, ενώ τα έβαλε ακόμη και με το γαμπρό του Τούρκου προέδρου και πρώην υπουργό Οικονομικών, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, επειδή του το ζήτησε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024