Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τούρκος αρχιμαφιόζος: Έβαλα στο στοχαστρο τον γαμπρό του Ερντογάν γιατί το ήθελε ο Σοϊλού

Τούρκος αρχιμαφιόζος: Έβαλα στο στοχαστρο τον γαμπρό του Ερντογάν γιατί το ήθελε ο Σοϊλού

Ο Σεντάτ Πεκέρ διατείνεται ότι στήριξε τον υπουργό Εσωτερικών σε όλα, «καθάρισε» για τους εχθρούς του, ενώ τα έβαλε ακόμη και με το γαμπρό του Τούρκου προέδρου και πρώην υπουργό Οικονομικών, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, επειδή του το ζήτησε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Νέο βίντεο, δημοσιοποίησε το βράδυ της Τρίτης, ο τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, στο οποίο εκφράζει το «μεγάλο του παράπονο» για τον τούρκο υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, τον οποίο «δείχνει» ως υπαίτιο για την στοχοποίηση του γαμπρού του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

«Είχα βάλει στο στόχαστρο τον Μπεράτ Αλμπαϊράκ μετά από αίτημα του υπουργού Εσωτερικών», υποστηρίζει τώρα το αφεντικό της μαφίας. Δημοσιοποιεί μάλιστα μία βιντεοκλήση, που πραγματοποίησε, πριν από εβδομάδες, με έναν συγγενή του, τον Ρεσάτ Χατζιφαζλίογλου, ο οποίος ήταν «μεσάζοντας» μεταξύ του ίδιου και του Σοϊλού.

Στο νέο βίντεο μικρής διάρκειας αυτή τη φορά (10 λεπτά), ο Τούρκος αρχιμαφιόζος εκφράζει το μεγάλο του παράπονο για τον Σουλεϊμάν Σοϊλού, επειδή τον χαρακτήρισε «κάθαρμα» και επειδή αρνήθηκε τη φιλία και συνεργασία τους εδώ και περίπου 30 χρόνια.

Ο Σεντάτ Πεκέρ διατείνεται ότι στήριξε τον υπουργό Εσωτερικών σε όλα, ‘καθάρισε’ για τους εχθρούς του, ενώ τα έβαλε ακόμη και με το γαμπρό του Τούρκου προέδρου και πρώην υπουργό Οικονομικών, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, επειδή του το ζήτησε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού, όπως μεταδίδει το sigmalive.

Το περασμένο καλοκαίρι, όταν ήταν εξόριστος στα Βαλκάνια, ο Πεκέρ κυκλοφόρησε πολλά βίντεο, στα οποία επέκρινε τον τότε υπουργό Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

Η βιντεοκλήση

«Μας είπε να σταματήσουμε να επιτιθέμεθα στον κ. Μπεράτ, το κάναμε. Μας είπε να ανεβάζουμε βίντεο, το κάναμε. Πώς γίνεται κάτι τέτοιο, βρε αδελφέ τώρα;», φέρεται να λέει προς τον Χατζιφαζλίογλου στη βιντεοκλήση, ζητώντας του παράλληλα να πάει στην Άγκυρα και να μεσολαβήσει υπέρ του, στον Σοϊλού το συντομότερο δυνατό.

«Αδερφέ, πήγαινε στην Άγκυρα και κοίτα να το μαζέψεις το πράγμα. Εμπιστευτήκαμε αυτόν τον άνθρωπο, έχουμε κάνει τόσα πολλά εξαιτίας αυτού του άντρα. ‘Καθαρίσαμε’ για όλους τους εχθρούς του, αδερφέ. Αδερφέ, γίνεται να με λέει ‘κάθαρμα’; Έχουμε κόρες, τα παιδιά μας πηγαίνουν στο σχολείο, οι φίλοι τους θα λένε ‘ο γιος του καθάρματος’. Μας θεωρούν εγκληματική οργάνωση, αδερφέ», λέει με παράπονο στο βίντεο ο Σεντάτ Πεκέρ.

Ο «μεσάζοντας» υπόσχεται ότι θα μιλήσει, ενώ ο αρχι-μαφιόζος του ζητά να μιλήσει ακόμη και στον πατέρα του Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, κατά τη συνέντυξη τη Δευτέρα στο ΧαμπέρΤουρκ παραδέχτηκε ότι γνώριζε τον Ρεσάτ Χατζιφαζλίογλου.

Ο αυτο-εξόριστος αρχηγός του οργανωμένου εγκλήματος στην Τουρκία ανακοίνωσε ότι θα ανεβάσει κι άλλο βίντεο –το 8ο κατά σειρά- την Κυριακή, με το οποίο θα απαντά στις δηλώσεις του Σοϊλού στο ΧαμπέρΤουρκ.

Το αφεντικό του οργανωμένου εγκλήματος στην Τουρκία ανακοίνωσε επίσης μέσω των σόσιαλ μίντια ότι τελικά ο αδελφός του Αττίλα Πεκέρ, ο οποίος συνελήφθη στη Μούγλα το Σαββατοκύριακο, αφέθηκε ελεύθερος.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024