Διώχνουν τον δάσκαλο που έστελνε ανάρμοστα μηνύματα σε μαθήτριες
Μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως υπέγραψε την πράξη θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα.
Σε αργία τέθηκε ο 48χρονος εκπαιδευτικός που φέρεται να έστελνε μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού με ανάρμοστο περιεχόμενο, όπως αναφέρει το υπουργείο Παιδείας.
Μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως υπέγραψε την πράξη θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα.
Ο δάσκαλος που κατηγορείται ότι έστελνε μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο σε ανήλικες μαθήτριες σε σχολείο της Νοτιοανατολικής Αττικής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις
O 48χρονος εκπαιδευτικός, που είναι πατέρας δύο παιδιών, το τελευταίο 10ημερο προσπαθούσε μεθοδευμένα να πλησιάσει τις τρεις μαθήτριες της Ε’ Δημοτικού.
Στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι πάνω απ’ όλα ήθελε το καλύτερο για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και ότι πρώτος στόχος του ήταν να ήταν καλές στα μαθήματα.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του οι επαφές που γίνονταν μέσω viber και skype ήταν σε γνώση των γονέων στο πλαίσιο της ενισχυτικής διδασκαλίας.
«Πράγματι μιλούσαμε. Έγινε με δική τους πρωτοβουλία για τη βελτίωση των σχολικών τους επιδόσεων. Μιλούσαμε μόνο για τα μαθήματα. Οι γονείς τους το γνώριζαν» είπε χωρίς φυσικά να διευκρινίσει γιατί δεν είχε επαφές και με τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης του, ούτε για τα ανάρμοστα μηνύματα που έστελνε στα τρία κοριτσάκια που αναμφισβήτητα τον «καίνε»:
– «Αν ήμουν στην ηλικία σου, δεν θα μου γλίτωνες. Θα τα φτιάχναμε…»
– «Αλήθεια κύριε; Με κάνετε και ντρέπομαι»
– «Την αλήθεια λέω. Θα ήσουν το κορίτσι μου» αναφέρει ο παιδόφιλος στη μικρή μαθήτρια.
Σε άλλο διάλογο το παρακάτω σχόλιο προκαλεί αποστροφή. «Είσαι όμορφη. Αν κάναμε ιδιαίτερα μαθήματα θα ήταν αλλού το μυαλό μου».
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]
- Ισπανία: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με τα τρένα
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Ουκρανία: Ο επικεφαλής διαπραγματευτής Ουμέροφ δηλώνει ότι είχε «ουσιαστικές» συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)










![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-122x85.jpg)









![Καρέ-καρέ η διάσωση των οκτώ ορειβατών στον Ταΰγετο – Γλίστρησαν και κατρακύλησαν 200 μέτρα σε πλαγιά [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tai_ggt-315x220.jpg)


![Το τραγούδι του Σωκράτη Φάμελλου στην κοπή πίτας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/famellos-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442