Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Εβαλε ιδέες

Ολυμπιακός: Εβαλε ιδέες

Ο ρόλος του Μαντί Καμαρά

Ενα ημίχρονο. Τόσο του έδωσε χθες ο Πέδρο Μαρτίνς, στην Τρίπολη. Ενα ημίχρονο που έφτασε μια χαρά για να υπενθυμίσει σε όλους γιατί ο Μαντί Καμαρά είναι ο σημαντικότερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού: Ακόμα και στα ματς που η μπάλα περνάει ελάχιστα από τα πόδια του. Ακόμα και σε αναμετρήσεις που η στατιστική δεν καταγράφει σχεδόν τίποτα στο ενεργητικό του.
Αλλοι οι Ερυθρόλευκοι ως τα μισά του δρόμου με τον αφρικανό μέσο στο γήπεδο. Αλλοι όταν εκείνος αποχώρησε. Αλλη η ένταση στο παιχνίδι τους. Ο ρυθμός τους. Ο τρόπος με τον οποίο έφτασαν ως την αντίπαλη περιοχή. Είχε 5 καλές φάσεις ο Ολυμπιακός σε ολόκληρο το ματς. Η 5η όμως καταγράφηκε στο 47′, μάλλον με κεκτημένη ταχύτητα από το δεδικασμένο του πρώτου μέρους. Μετά; Απλά κάτι άλλο. Γιατί; Διότι αυτά που με άνεση βάζει στην εξίσωση ο Καμαρά δεν είναι εύκολο να τα βρεις από άλλον.

Ο τρόπος που «πατά» ψηλά στο γήπεδο, οδηγώντας την πίεση στο αμυντικό τρίτο του αντιπάλου. Οι πολλές μικρές κούρσες του για να ντουμπλάρει στα μαρκαρίσματα. Η επιρροή που έχει συνολικά στο παιχνίδι της ομάδας του. Ολα τους πράγματα που φαίνονται, αλλά δεν μετρούνται.

Πέρυσι ήταν μακράν ο πολυτιμότερος της σεζόν: ειδικά από τη στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς (μετά την παραχώρηση του Ποντένσε στη Γουλβς) εμπιστεύθηκε την 4-3-3 διάταξη ως το φινάλε. Φέτος η νέα αλλαγή σχηματισμού (και τα σχήματα με τους 3 στόπερ) μάλλον δεν τον έχουν ευνοήσει ιδιαίτερα. Με δεδομένο όμως το χθεσινό δείγμα, που προέκυψε με την επιστροφή στο 4-3-3; Δεν θα είναι καθόλου παράξενο αν στον πορτογάλο τεχνικό μπήκαν ιδέες. Για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Υπομονή και θα μάθουμε. Ούτε δύο εβδομάδες δεν έμειναν άλλωστε…

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024