Ολυμπιακός: Η Premier League τον φέρνει πιο κοντά στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League
Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου στην Premier League έφεραν τον Ολυμπιακό με το ένα πόδι στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League
Με το ένα πόδι στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά και τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής της Premier League.
Οι Ερυθρόλευκοι, που έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στην Τσέλσι, είδαν την ομάδα του Τόμας Τούχελ να φεύγει από το «Έτιχαντ» με ένα τεράστιο διπλό (1-2), κάτι που τους φέρνει ακόμη πιο κοντά στο δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει την Τσέλσι και στο επόμενο Champions League, καθώς σε περίπτωση που οι Μπλε το κάνουν αυτό μέσω του πρωταθλήματος τότε ο Ολυμπιακός θα προσπεράσει έναν προκριματικό γύρο και μάλιστα θα βρεθεί στους ισχυρούς, έχοντας θεωρητικά πιο… βατούς αντιπάλους στις κληρώσεις του.
Οι Πειραιώτες είδαν επίσης την Τότεναμ να μένει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης καθώς ηττήθηκαν από τη Λιντς, ενώ η Γουέστ Χαμ είδε την Έβερτον να φεύγει με το διπλό μέσα στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα τα Σφυριά να μένουν στο -6 με μόλις τρεις αγωνιστικές ακόμη πριν από το φινάλε.
Πλέον η Τσέλσι είναι μια ανάσα μακριά από το να κλειδώσει την τετράδα, με τον Ολυμπιακό από την πλευρά του να βρίσκεται έτσι με το ένα πόδι στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
- Παράπονα του προπονητή της Ναϊμέγκεν από τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιαμό
- LIVE: Ο μεγάλος τελικός του World Cup πόλο Ελλάδα – Ουγγαρία
- «Γιατί η Ρεάλ σταματά να ασχολείται με τον Ολίσε» (pic)
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442