Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων αλλοδαπών, μελών συμμορίας που προέβαινε συστηματικά σε διαρρήξεις-κλοπές από σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Η σπείρα εξαρθρώθηκε στις19 Απριλίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Πρόκειται για τους:
1. PANCHULIDZE OTARI του IASONI και της MANARA , γεννηθέντα την 2-4-1989 στη Γεωργία
2. KASATONOV ή LOMSADZE ή SITCHINAVA RUSLAN ή DAVITI του GIORGI ή EDUARD και της LUDMILA ή LIUDMILLA , γεννηθέντα την 28-3-1975 στην Ουκρανία ή την 22-10-1977 στη Γεωργία
3. MARTIASHVILI MALKHAZI του MERABI και της MZIA , γεννηθέντα την 31-8-1984 στη Γεωργία
4. AKOBIDZE (ον) MARITA του DAVIT και της IRINA , γεννηθέντα την 23-2-1997 στη Γεωργία
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινική αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν, ειδικότερα δε , δεδομένου ότι οι κατηγορούμενοι τέλεσαν κλοπές στο πλαίσιο εγκληματικής ομάδας-συμμορίας και σε βάρος πολλών παθόντων κατά τρόπο που καταδεικνύει ιδιαίτερη επικινδυνότητα τους για τη δημόσια ασφάλεια και προκειμένου να διαπιστωθούν και να εξιχνιαστούν άδηλες υποθέσεις παρόμοιων κλοπών από παθόντες που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο της φυσικής αστυνομικής επιτήρησης χρόνο.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας