Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρατερός Κατσούλης:

Κρατερός Κατσούλης: «Γι’ αυτό αποχώρησα από την Φωλιά των Κου Κου»

O ηθοποιός και παρουσιαστής έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωσή του ότι αποχωρεί από την εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου!

Ο Κρατερός Κατσούλης είχε πει: «Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δε μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει.»!

Και υπογράμμισε: «Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε; Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω».

Ο ίδιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του στο Πρω1νό και και στην Μαίρη Αρώνη: «Δεν πρόλαβα να κάνω πολλά πράγματα, ξύπνησα περίπου την ίδια ώρα, η διαφορά ήταν ότι έφαγα πρωινό με τα παιδιά μου, αντί να τρέχω. Μετά έκανα τις υπόλοιπες δουλειές που θα έκανα μετά την εκπομπή. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πολλά πράγματα»!

«Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να παρθεί κάποια στιγμή, για να μπορέσω να συμμετάσχω όπως πρέπει στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”. Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει ήδη, είναι μια σπουδαία δουλειά θεωρούμε όσοι συμμετέχουμε. Οι ανάγκες μιας καθημερινής εκπομπής είναι πολύ συγκεκριμένες και πολύ έντονες. Ο χρόνος είναι πολύ συγκεκριμένος, δε μπορείς να ξενυχτάς, δε μπορείς να μην κοιμάσαι καλά.

Άρα αρχίζεις και κόβεις πράγματα και σε αυτά που κόπηκαν ήταν ό,τι είχε σχέση με την υποκριτική. Όσες φορές το προσπάθησα, είχε ένα πολύ μεγάλο κόστος», τόνισε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί με τους συγκεκριμένους συνεργάτες σε αυτό το κανάλι, έχουμε δημιουργήσει σχέσεις σημαντικές, γιατί για εμένα αυτό που μετρά σε μια δουλειά είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργούνται. Δεν αποκλείεται να κάνουμε κι άλλα πράγματα με το Star για του χρόνου. Δεν έχει διακοπή η σχέση μου με την εκπομπή η συναισθηματική. Είναι πολύ εύκολο να βρεθώ ξανά εκεί για να πούμε κάποιες κουβέντες. Από την πρωινή ζώνη την καθημερινή έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτός».

Δείτε τις δηλώσεις του μετά την αποχώρηση από την εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου:

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024