Καιρός : Βροχές και αφρικανική σκόνη το Σάββατο – Δείτε πού και πότε θα χτυπήσουν
Βροχές ασθενούς ως μέτριας έντασης αναμένονται αύριο Σάββατο για τις περισσότερες περιοχές της επικράτειας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA, Γιάννη Καλλιάνο
Βροχές ασθενούς ως μέτριας έντασης αναμένονται αύριο Σάββατο για τις περισσότερες περιοχές της επικράτειας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA, Γιάννη Καλλιάνο.
Τοπικές βροχές ασθενούς ως μέτριας έντασης αναμένονται αύριο στα περισσότερα τμήματα της χώρας και σκόνη από την Αφρική που θα κάνει θολή την ατμόσφαιρα. Ιδιαίτερα υψηλές οι θερμοκρασίες σε σχέση με τις μέσες για την εποχή θερμοκρασίες.
Για την περιοχή της Αττικής, περιμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις που τοπικά θα πυκνώνουν με μικρή πιθανότητα βροχής κυρίως τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 10 – 22 βαθμούς κελσίου. Βοριάδες ως και 5 -6 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.
Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, περιμένουμε κάποιες τοπικές βροχές ασθενείς κατά βάση, η θερμοκρασία από 6 ως 18 βαθμούς κελσίου. Βοριάδες ως και 4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.