Ας το παραδεχτούμε: Όλοι πειραματιστήκαμε λίγο παραπάνω εξαιτίας του MasterChef. Όμως η σύζυγος του Πέτρου Πολυχρονίδη πραγματικά… το τερμάτισε.
Όπως αποκάλυψε σε σπαρταριστή του ανάρτηση ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης», η σύντροφός του μαγείρεψε για τον ίδιο και για τα δύο παιδιά του, όμως υπήρξε και ένα… twist.
Συγκεκριμένα, σε story που ανάρτησε στο Instagram, ο παρουσιαστής παρουσίασε τα πιάτα που τους σέρβιρε η σύντροφός του, γράφοντας:
«Προσοχή! Η υπερθέαση του MasterChef προκαλεί οικογενειακά θέματα. Η Κλαουντιάνα δεν είναι στα καλά της. Μας βάζει στο σπίτι με τα παιδιά να βαθμολογούμε πιάτα σε δοκιμασία αντιγραφής. Και τα 3 πιάτα μόνη της. Εμείς ποιον βαθμολογούμε;» έγραψε.
Μάλιστα στο Facebook έδωσε και εξηγήσεις τι ακριβώς ήταν το πιάτο… αντιγραφής:
«Για όσους αναρωτιούνται τι φαγητό είναι στη φωτ;o, πληροφορήθηκα πως αυτό που μαγείρεψε σήμερα η γυναίκα μου ήταν… φακές μπελούγκα με πουρέ σελινόριζας γαρνιρισμένα με παντζάρι και σος μουστάρδας».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας