Ο ηθοποιός Δημήτρης Κουρούμπαλης μίλησε στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμά-δες» για την πατρότητα και την κόρη του.
«Την κόρη μου τη φαντάζομαι σαν φιλόσοφο, πολεμίστρια» είπε ενώ αποκάλυψε ότι η κόρη του είναι δραστήρια και ατίθαση και σκαρφαλώνει τους τοίχους αλλά είναι και συνοφρυωμένη όπως εκείνος!
«Περάσαμε κοροναϊό οικογενειακά, δεν είχαμε καμία οικογενειακή βοήθεια, αλλά χωρίς παρατράγουδα» είπε.
Όπως είπε πλέον με τη σύζυγό του -ενώ στην αρχή ήταν συγκρουσιακοί χαρακτήρες- τώρα διαφωνούν μόνο για την κόρη τους.
Όταν η κόρη του πήγε να πνιγεί με μπανάνα
Περιέγραψε μία από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες που έζησε με το παιδί του ήταν όταν λίγο έλειψε να πνιγεί.
«Είχε ξεκινήσει στερεή τροφή και της δίνω μπανάνα. Και έτρωγε 5 μηνών και παίρνει ένα μεγαλύτερο κομμάτι και πνίγηκε. Είδα όλη μου τη ζωή, τους φόβους μου, ότι θα κλειστώ σε μοναστήρι. Ήταν τόσος ο πανικός μου που έβαλα το δάχτυλό μου στο στόμα να τη βγάλω που της πλήγωσα λίγο το ούλο».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας