«Μιλάμε για τρέλα»: Χαμός στη Φάρμα με τις βρισιές της Μαρίας της αγρότισσας
Έξαλλο το Μαράκι, τα κάνει όλα λίμπα
«Εδώ μιλάμε για τρέλα, αλλαγή προσωπικότητας, δεν είναι νορμάλ αυτό, Δηλαδή ρόλος», αναφέρει συμπαίκτρια της Μαρίας στη Φάρμα.
«Δεν ξέρει να μιλάει, δεν έχει σεβασμό. Λέει “ρε” και “μ@@@@α” τον Ιατρόπουλο και τον Πάτρα. “Ρε μ@@@@α” του λέει του Πάτρα. Τις πρώτες μέρες μιλάγαμε ανοιχτά, ήμασταν όλοι. Έπαιζε έναν ρόλο. Με “έγλειφε” και τώρα ξαφνικά μπαίνει μέσα και λέει “να μυρίσω τις ντομάτες”», λέει συμπαίκτης.

«Είναι απρόβλεπτη και δεν ξέρεις πως θα ξυπνήσει», «δεν έχει τρόπο, είναι πιτσιρίκα, το δικαιολογείς μία, δύο, τρεις, της εξηγήσαμε δέκα πράγματα, από ένα σημείο και μετά δεν το δικαιολογείς», λένε, μεταξύ άλλων, συμπαίκτες της Μαρίας.
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Χανιά: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ «ξάφριζε» το ταμείο
- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων
- Μαρούσι: Τηλεφώνημα για βόμβα σε δημοσιογραφικό όμιλο
- Αμαρτωλός πρόεδρος ο Τραμπ – Δεν εγκρίνουν την βίαιη εξωτερική πολιτική του οι… καθολικοί ιερείς
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442