Πορτογαλία : Επιστρέφουν οι οπαδοί στα γήπεδα
Στην Πορτογαλία άναψε το πράσινο φως από την κυβέρνηση και αναμένεται στις 19 Απριλίου να επιστρέψει ένας αριθμός φιλάθλων στα γήπεδα
Μετά το σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος πρωθυπουργός, Αντόνιο Κόστα, ο πρόεδρος της πορτογαλικής λίγκας, Πέδρο Προένσα, έκανε γνωστό μέσω Facebook ότι θα επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα των επαγγελματικών πρωταθλημάτων από τις 19 Απριλίου.
Η κυβέρνηση της Πορτογαλίας, όπως αναφέρει σχετικά η εφημερίδα O’ Jogo, έχει ανακοινώσει την επιστροφή όλων των αθλημάτων από τις 3 Μαΐου.
Από τα μέσα Ιανουαρίου επιτρέπεται μόνο η «σωματική δραστηριότητα και η προπόνηση ατομικά αθλημάτων σε ανοικτούς χώρους, καθώς και όλες οι επαγγελματικές και προπονήσεις», ενώ πλέον μετράνε αντίστροφα οι φίλαθλοι να επιστρέψουν, ενώ φυσικά θα είναι συγκεκριμένος αριθμός μέσα σε κάθε γήπεδο για λόγους ασφαλείας.
«Ελπίδα. Είναι αυτό που νιώθουμε όταν παρακολουθούμε τη δημόσια επικοινωνία της κυβέρνησης! Πριν από ένα χρόνο, πήραμε την απόφαση, πιο δύσκολη από τότε που είμαστε στη λίγκα, να αναστείλουμε τους επαγγελματικούς αγώνες.
Βλέπουμε το μέλλον και πιστεύουμε ότι σύντομα, στις 19 Απριλίου, θα είμαστε σε θέση να έχουμε τους φιλάθλους μαζί μας στις εξέδρες. Δεδομένου ότι θα υπάρξουν υπαίθριες εκδηλώσεις με μειωμένη χωρητικότητα όσο και άνοιγμα των θεάτρων εκείνη την ημερομηνία (19 Απριλίου), είμαστε σίγουροι ότι αυτή θα είναι η στιγμή για την επιστροφή της ζεστασιάς των τραγουδιών, του χειροκροτήματος, της συγκίνησης των συναισθημάτων, αυτών που σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο ποτέ, για μια στιγμή, δεν ξεχάσαμε: τους φιλάθλους» ανέφερε ο Προένσα.
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442