Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Μαρκλ: Μυστικός γάμος με τον Χάρι πριν τη λαμπερή τελετή

Μέγκαν Μαρκλ: Μυστικός γάμος με τον Χάρι πριν τη λαμπερή τελετή

Το διάσημο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους χωρίς την παρουσία καλεσμένων λίγες μέρες πριν τη λαμπερή τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου

Στην πολυαναμενόμενη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψαν μεταξύ άλλων, πως παντρεύτηκαν μυστικά τρεις μέρες πριν τη βασιλική τελετή τον Μάιο του 2018, ανταλλάζοντας όρκους αιώνιας αγάπης σε μια αυλή με τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι και χωρίς κόσμο.

Την αποκάλυψη έκανε η Μέγκαν Μαρκλ η οποία ισχυρίστηκε ότι ζήτησαν από τον αρχιεπίσκοπο μια κλειστή τελετή μόνο για το ζευγάρι.

Η 39χρονη δήλωσε πως «κανείς δεν ήξερε» για τη μυστική τελετή, την οποία ήθελαν ως μια στιγμή «μόνο για μας τους δύο».

Η ίδια αποκάλεσε τον βασιλικό γάμο «θέαμα για τον κόσμο».

Σύμφωνα πάντως με την εκκλησία της Αγγλίας, όπως ισχυρίζεται στο ρεπορτάζ της η Daily Mail, κάθε γάμος απαιτεί τουλάχιστον δύο μάρτυρες ώστε να είναι νόμιμος, αλλά και την ανεμπόδιστη πρόσβαση του κόσμου, μήπως έχει κάποιος ένσταση για τον γάμο.

Το ζευγάρι είπε επίσης πως έχουν μια τέτοια φωτογραφία καδραρισμένη στην κρεβατοκάμαρά τους, στην έπαυλή τους στην Καλιφόρνια. Ένα μέγαρο αξίας 14,5 εκατ. δολαρίων.

https://www.youtube.com/watch?v=_CHJK0X5h-c

Ο «παραμυθένιος» γάμος

Ο Πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Μέγκαν Μαρκλ, στις 19 Μαΐου του 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Ουίνδσορ.

Καλεσμένοι ήταν 800 άτομα, ενώ οι προετοιμασίες, η τελετή και η δεξίωση (μαζί με την ασφάλεια) κόστισαν περίπου 45.000.000 ευρώ.

Η τελετή άρχισε λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ενώ η πομπή ξεκίνησε σχεδόν μία ώρα μετά.

Τα μέλη των δύο οικογενειών συγκεντρώθηκαν στα σκαλιά του παρεκκλησίου για να χαιρετήσουν τους νεόνυμφους στην πομπή τους με την άμαξα, η οποία είχε διάρκεια περίπου 25 λεπτών.

Η άμαξα ξεκίνησε από το Castle Hill, διέσχισε το Ουίνδσορ και στη συνέχεια επέστρεψε στο St George’s Hall στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Ο γάμος παρακολουθήθηκε από ένα εκτιμώμενο κοινό 1.9 δισεκατομμυρίων ατόμων

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024