Χατζηγιοβάνης : «Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, κάτι πρέπει να αλλάξει»
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μετά την ήττα-αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στο τριφύλλι.
O Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ, ξεκαθαρίζοντας πως είναι πολύ στενοχωρημένος, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα προκειμένου να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Κάναμε πολλές σέντρες και οι τελικές μας δεν ήταν καλές. Δεχτήκαμε γρήγορα δύο γρήγορα και μετά είναι πολύ δύσκολο να βάλεις τέσσερα. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, θέλαμε να πάμε στον τελικό.
Δεν ξέρω τι να πω. Είναι μια δύσκολη περίοδος για μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να δουλέψουμε σκληρά, ο καθένας να δει τι κάνει καλά και άσχημα, γιατί γενικά δεν δείχνουμε άσχημη εικόνα. Κάτι πρέπει να αλλάξει γιατί δεν γίνεται να συνεχιστεί έτσι αυτό», ανέφερε ο άσος του «τριφυλλιού».
- Οριστικό: Ο Μαρέσκα αναλαμβάνει τη Μάντσεστερ Σίτι!
- Νέο δημοσίευμα για το μέλλον του Αντετοκούνμπο!
- Άβολο: O Καλάθης δίνει το χέρι σε ρεπόρτερ και αυτή τον αγνοεί (pic)
- «Αστακός» η Αθήνα για το Final Four της Euroleague – «Φρούριο» το ΟΑΚΑ και αυστηροί έλεγχοι
- Τα εισιτήρια που έχουν πάρει οι ομάδες για το Final Four – Κόκκινο το ΟΑΚΑ
- NBA: Αδιανόητη παράσταση του Γουεμπανιάμα, break στην Οκλαχόμα και 1-0 οι Σπερς σε ένα απίθανο ματς (vids, pics)
- Πάει Μουντιάλ ο Νειμάρ: Ο Αντσελότι τον κάλεσε στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας (pic)
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442