Το «Σπίτι με το MEGA» τιμά τον αξέχαστο Μάνο Ξυδούς – Δείτε πρώτοι μουσικό απόσπασμα
Ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στον σπουδαίο τραγουδοποιό με αφορμή την κυκλοφορία του album «Ο Πρίγκιπας της Δυτικής Όχθης» από τη Minos Emi / Universal.
Τον αξέχαστο Μάνο Ξυδούς, τιμά το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 21:00 το «Σπίτι με το MEGA».
Ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στον σπουδαίο τραγουδοποιό με αφορμή την κυκλοφορία του album «Ο Πρίγκιπας της Δυτικής Όχθης» από τη Minos Emi / Universal.
Μία ημέρα πριν τη μετάδοση της εκπομπής, παρουσιάζουμε μουσικό απόσπασμα από το κλασικό και αγαπημένο τραγούδι «Χάθηκες Αλήτισσα», που ερμηνεύει ο Στέλιος Ρόκκος στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» αγαπημένοι καλλιτέχνες, θα τιμήσουν τον αείμνηστο Μάνο Ξυδούς και θα ερμηνεύσουν τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και έχουν συντροφεύσει τις πιο όμορφες στιγμές μας.
Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι: Αλντιόν, Stan Αντιπαριώτης, Βαρβάρα Αργυρού, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Γιάννης Διονυσίου, ΕΓΩ, Κώστας Καραφώτης, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Στέλιος Ρόκκος, Έλενα Στρατηγοπούλου, Τάμτα, Χρήστος Χολίδης, Onirama, Prestige the Band.
Το σημαντικό αυτό μουσικό ταξίδι θα παρουσιάσουν ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Μαρία Σολωμού.
Μία βραδιά γεμάτη μουσική, συγκίνηση και δυνατές ερμηνείες έρχεται το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA». Ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς, τον «Πρίγκιπα της Δυτικής Όχθης», που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην ελληνική ροκ σκηνή.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.